Hopp rett til hovedinnholdet
Kontakt oss
Kontakt oss

1 min read

- Du får ikke automatisert tillit

- Du får ikke automatisert tillit

Tripletex er det regnskapssystemet som de aller fleste av våre nye kunder velger. Og, det er Tripletex et stort antall av våre eksisterende kunder velger å skifte til. Nå har vi i ADB Regnskap blitt intervjuet om samspillet mellom systemer og mennesker.

Tripletex fagblogg

 

Fagbloggen til Tripletex er en anerkjent kilde til inspirasjon og ny kunnskap. Derfor er det veldig hyggelig at de har intervjuet vår forretningsutvikler Stian Karlsen. Her er noe av det han sier til bloggen:

– Kundene våre har ofte en hektisk hverdag, de er kanskje gründere, gjerne med familie og ansatte i tillegg. Da er det klart at de bærer på en stor sekk med ansvar. Hvis vi kan bidra med å lette den sekken så er det både givende og morsomt. Det er også disse kundene vi vil ha inn, de som ønsker å finne nye løsninger som gjør det bedre og enklere for seg selv.

– Vi må ha en ektefølt interesse og et ønske om at kunden skal lykkes, og evnen til å bygge relasjoner er kanskje vel så viktig som regnskapskompetansen. For oss er tillit en avgjørende faktor, og du får ikke automatisert den biten.

Les hele intervjuet her

Noe for dere?

Lurer du på noe rundt skybaserte systemer eller kanskje bare er nysgjerrig på hvor mye tid og kostnader du kan spare? Eller har dere andre ting dere ønsker å forbedre som dreier seg om regnskap, faktura, lønn og lignende? Ring gjerne Stian Karlsen på tlf 91 24 33 69 i dag for en uformell prat eller for å avtale et møte.