Hopp rett til hovedinnholdet
Kontakt oss
Kontakt oss

3 min read

Tripletex for store og små

Tripletex for store og små

Vi tok en prat med markedssjefen i tripletex, et økonomisystem som stadig flere av våre kunder forektrekker, uavhengig av størrelse.

– Tripletex er utviklet for bedrifter fra null til 250 ansatte, men vi har mange selskaper som er større enn det på kundelisten, sier markedssjef Julie Wium Lie i Tripletex.

Mange mindre selskaper kjenner til og bruker skybaserte økonomisystemer som Tripletex. Skybaserte systemer kjennetegnes ved at det er enkelt å komme i gang å bruke dem, og man betaler bare for det man bruker og trenger. Billig og bra passer som hånd i hanske for små og gjerne nystartede bedrifter.

Men du trenger ikke være liten for å dra nytte av Tripletex! Systemet passer godt for mellomstore og store bedrifter samt konsern.
Markedssjef Julie Wium Lie i Tripletex viser til Human-Etisk Forbund, programvareselskapets største kunde. Organisasjonen bruker systemet i sine 17 fylkeslag og 96 lokallag og med over 4.300 brukere.

“Siden Tripletex er skybasert unngår man et stort, tidkrevende og kostbart implementeringsprosjekt”

Raskt å komme i gang

Hvorfor bør også større selskaper ta i bruk Tripletex?
– Siden Tripletex er skybasert unngår man et stort, tidkrevende og kostbart implementeringsprosjekt, som tar lang tid og koster mye i form av konsulenttimer og spesialtilpasninger. Man kan starte og bruke systemet med det samme, svarer Wium Lie og fortsetter:
– Dermed er oppstartskostnaden lav. Samtidig er systemet rimeligere i bruk enn enn større og mer komplekse ERP-systemer. I tillegg er det mye enklere å bruke enn de store, komplekse systemer, så man sparer både tid og utgifter til kursing av ansatte. Når hver ansatt sparer noen minutter hver dag i forretningssystemet, blir det mange timer i løpet av et år.

Fem fordeler med Tripletex for store selskaper

  • Du unngår lange og dyre implementeringsprosjekter.

  • Du er alltid oppdatert på siste versjon.

  • Du slipper utgifter til IT-infrastruktur og maskiner dedikert til ERP-systemet.

  • Rimelig startkost og lav brukskost.

  • Systemet er enkelt å bruke. De ansatte er raskt oppe og kjøre og man slipper å bruke mye tid på dyre kurs.

 

Fullverdig ERP-system

– Men hva med de største selskapene. De med mer komplekse konsernstrukturer. Passer Tripletex også for dem?

– Man kan sette opp hierarkier med avdelinger og prosjekter i Tripletex. Vi har mange kunder med morselskap og flere datterselskaper på kundelisten. Med integrasjoner mot gode rapporteringsverktøy som for eksempel OneStop Reporting og Prisolve, kan man automatisere konsolidering og rapportering på konsernnivå. Vi har også støtte for valuta, attestering med mer, svarer Wium Lie. 

Hun understreker imidlertid at Tripletex, som et ekte skysystem, er en standardisert hyllevare.
– Noen konsern som tidligere har kjøpt dyre løsninger som deretter er tilpasset spesielt til egne prosesser, må kanskje svelge noen kameler for å få standard-programvaren til å passe inn i sine rutiner selv om en rekke funksjoner er dekket med moduler som er sømløst integrert med systemet, fortsetter Wium Lie.


Hun forteller at Tripletex dekker alt et selskap eller et konsern trenger fra et forretningssystem, som regnskap, rapporter, timeføring, prosjektstyring, fakturering og så videre. Mange ERP-funksjoner ligger i moduler. I tillegg er Tripletex at det enkelt kan kobles mot andre systemer som dekker ulike nisjer eller spesielle funksjoner.

Norsk programvarerakett

Tripletex er et av Norges raskest voksende selskaper og har vært Gaselle-bedrift flere år. I dag har Tripletex 35.000 kunder og godt over 100.000 brukere etter en årlig vekstrate på mer enn over 30% de ti siste årene.
Det forteller at gründerne traff spikeren på hodet da de startet opp for 17 år siden.
Wium Lie forklarer hvorfor hun mener Tripletex har hatt slik suksess:
– Man utviklet systemet med utgangspunkt i brukerne; de ansatte og regnskapsførerne som skal jobbe i systemet hver dag til timeføring, reiseregninger, fakturering, betaling av regninger osv.

Utgangspunktet for Tripletex var virksomheter som fører timer og fakturerer dem. I dag er Tripletex et fullverdig økonomi- og forretningssystem (ERP-system) som forenkler hverdagen til selskaper i alle bransjer.

Det er et fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses bedriftens rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og din regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi.

tripletex' mobilapp gir god oversikt

“Man utviklet systemet med utgangspunkt i brukerne”

Ekte skysystem

Tripletex er et ekte skysystem. Det betyr at det er standardisert, enkelt å ta i bruk og kan skalere oppover om bedriften vokser, eller nedover om man må kutte i arbeidsstokken.
Siden det er skybasert er det også alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn, prosjektstyring og CRM er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger.

 

Noe for dere?

Ønsker du mer informasjon om Tripletex? Eller har dere andre ting dere ønsker å forbedre som dreier seg om regnskap, faktura, lønn og lignende? Ring gjerne Stian Karlsen på tlf 91 24 33 69 i dag for en uformell prat og for å avtale et møte.