Skip to the main content.

2 min read

ADB Regnskap er anbefalt Tripletex-partner

Linn Forberg i Tripletex gratulerer Stian Karlsen i Adb Regnskap med utnevnelsen Tripletex Anbefalt Partner.

Adb Regnskap har jobbet aktivt med Tripletex i 2 år, og vært sertifisert partner lenge. Men nå har vi i tillegg blitt Anbefalt Partner av Tripletex.

Adb Regnskap er nå blitt én av en liten håndfull med frittstående regnskapsbyråer som kan titulere seg med Tripletex Anbefalt Partner.

For eksisterende og nye kunder er dette et bevis på at vi kan Tripletex inn og ut. Vi har tette dialoger med Tripletex, vi kan hjelpe våre kunder med å migrere fra dagens systemer til Tripletex, og vi har ansatte som er sertifiserte til å håndtere også mer komplekse kundebehov i Tripletex, sier Stian Karlsen (bildet), forretningsutvikler i Adb Regnskap.

Flyttet mange kunder over på Tripletex

Adb Regnskap flyttet mange av de eksisterende og de fleste nye kunder inn i Tripletex, både store og små. Men dette er ikke den eneste regnskapsprogramvaren som benyttes. I tillegg har vi kompetanse og kunder på Visma Business, Visma eAccounting og Poweroffice Go.

Vi starter alltid med å gjøre en behovsanalyse hos kunden. Svaret er ikke alltid Tripletex, men Tripletex-programvaren har hatt en fantastisk utvikling, så stadig oftere er det Tripletex vi har endt opp med å anbefale etter en behovsanalyse.

Våre kunder opplever oftest at det blir enklere å jobbe sammen i Tripletex, og at det er Tripletex som gir mest tidsbesparelser og den beste brukervennligheten.

Hvem passer Tripletex for?

Tripletex har utviklet seg fra å være et skybasert regnskapsprogram for bedrifter med enkle behov til å kunne løse behovene til trolig et flertall av norske bedrifter. Noe av grunnen til dette er muligheten til å enkelt integrere med ulike systemer og programvare.

Stian påpeker at det er mange bedrifter som jobber i Tripletex, inkludert regnskapsbyråer, som ikke er i nærheten av å utnytte mulighetene i plattformen til å jobbe smartere og mer effektivt.

Det er når du setter opp gode og moderne prosesser som virkelig utnytter funksjonaliteten i systemet og integrasjonene at du oppnår de store tidsbesparelsene. Bokføringen kan for eksempel oftest løses mye raskere, men det er ikke alle regnskapsbyråer som er interessert i å gjøre denne jobben raskere, enklere og billigere for kunden, sier Stian.

Tripletex integrasjoner

Her er et utdrag av de mange integrasjonene som Tripletex støtter og som vi i Adb Regnskap kan hjelpe med å få på plass:

  • Bank: DNB, Nordea, Sparebank1, Vipps eFaktura og mange fler.
  • Booking- og kassasystem: For eksempel iZettle, Tidypay og Physica Online
  • Nettbutikk: Magento, WooCommerce, Shopify, Mystore.no, og mange fler
  • Inkasso: her har vi eget byrå som samhandler dette mer effektivt
  • Årsavslutning: Visma Finale, Maestro Årsoppgjør, Visma Total Årsoppgjør, m.fl.
  • CRM: Superoffice, m.fl.
  • Bemanning: Telaris, Recman, m.fl.
  • Reise/utlegg: Elektronisk kjørebok fra bl.a. Autogear, Moment, Travis, m.fl.
  • Rapportering: Massevis av systemer
  • Bransje: Integrasjoner av ulike bransjeløsninger for bl.a. håndverkere, verksteder, restauranter og ulike typer helsesystemer. 

Les mer om Tripletex:

1. På vår tjenesteside om Tripletex kan du lese mer om Tripletex passer for deg

2. Vårt intervju med markedssjefen i Tripletex: Tripletex for store og små

3. Intervju med Adb Regnskap på bloggen til Tripletex

4. Artikkel: 10 grunner til at vi anbefaler Tripletex

 

Lyst til å ta en prat om Tripletex? Bruk kontaktskjemaet under! ⬇️

Leter etter regnskapsførere i Sande

Henriette Hedemark (29) gleder seg til å flytte jobben sin “hjem”, når hun starter nytt avdelingskontor for Adb Regnskap i Sande. Men først må hun...

Les mer

Digicollect digitaliserer inkassoprosessen for SMB-markedet

Adb Regnskap lanserer plattformen Digicollect for å tilby SMB-markedet de samme mulighetene som frem til nå kun har vært tilgjengelig for de store.

Les mer

Årsregnskap: 8 ofte stilte spørsmål (FAQ)

Fristen for å sende inn årsregnskapet er ikke før 31 juli, men det er smart å bli ferdig tidligere. De fleste begynner jobben ved årsskiftet. Her er...

Les mer