Tripletex superbruker på plass i Adb

Tripletex superbruker på plass i Adb

Vi ønsker Anette Aasgaard Sandbu velkommen

Stor omsorg for klienter og sterk systemkompetanse. Anette Aasgaard Sandbu har en profil som passer svært godt med hvem vi er i Adb Regnskap AS, sier daglig leder May E. Karlsen:

«Vi har alltid vært og skal alltid være et byrå hvor kundene velger å bli værende. Dette er først og fremst et spørsmål om hvilke mennesker kundene møter, og jeg er overbevist om at Anette har alle de riktige egenskapene. Nå ser vi at stadig flere kunder høster store fordeler av å bruke Tripletex. Derfor ønsket vi å styrke oss ved å ansette en sertifisert superbruker med lang erfaring i Tripletex

May E. Karlsen ser frem til å få med seg Anette som autorisert regnskapsfører, noe som har vært mye av drivkraften til Anette, som selv ser fram til å utvikle seg videre:

«Adb Regnskap fremstår som et bunnsolid selskap med lang historie. For meg gjenspeiler det pålitelighet og kvalitet i leveransene og at det er et godt sted å jobbe,» sier Anette

Anette skal også følge et opplæringsprogram for å bli autorisert regnskapsfører.

Stian Karlsen

Stian Karlsen

Forretningsutvikler i ADB Regnskap. Jeg motiveres av å hjelpe norske SMB-bedrifter til å lykkes fordi de har smarte systemer og effektive prosesser og rutiner. Er du klar for en prat om hvordan du kan gjøre regnskap, fakturering, inkasso og andre backoffice-tjenester mer effektivt? Ring meg på 912 43 369 eller bruk skjemaet under.