Skip to the main content.

1 min read

Adb med en ny vri

Adb Regnskap AS har i en årrekke vært med på å fornye seg i takt med forenklinger og forbedringer. Men aldri før har selskapet satset så tydelig på heldigitalisering og forenkling av regnskapsførsel for sine eksisterende og nye kunder.

Ved å styrke styret med kompetanse og engasjement ble det besluttet å satse konkret på automatisering, leveranse, forenkling, kundeopplevelse, tilgjengelighet og sist men ikke minst å være åpen og transparent ovenfor våre kunder.  Vi har en klar målsetning om å levere nøyaktig regnskap til korrekt pris, uten at det går på bekostning av kvalitet og tilgjengelighet.

Det er gledelig for Daglig Leder May E. Karlsen å kunne presentere Adb Regnskap AS sin nye satsning hvor personlig oppfølging er like viktig som muligheten for å redusere kostnader.

“Ved å automatisere regnskap eller andre prosesser gir du fra deg kontroll, man skal være bra sikker på at regnskapskontoret ikke glemmer å ta vare på deg som person i prosessen” 

May Karlsen ønsker alle eksisterende og nye kunder velkommen til Adb Regnskap AS sin personlige vri på effektivitet der kunden står i fokus.

Leter etter regnskapsførere i Sande

Henriette Hedemark (29) gleder seg til å flytte jobben sin “hjem”, når hun starter nytt avdelingskontor for Adb Regnskap i Sande. Men først må hun...

Les mer

Digicollect digitaliserer inkassoprosessen for SMB-markedet

Adb Regnskap lanserer plattformen Digicollect for å tilby SMB-markedet de samme mulighetene som frem til nå kun har vært tilgjengelig for de store.

Les mer

Årsregnskap: 8 ofte stilte spørsmål (FAQ)

Fristen for å sende inn årsregnskapet er ikke før 31 juli, men det er smart å bli ferdig tidligere. De fleste begynner jobben ved årsskiftet. Her er...

Les mer