Dette sier kundene

|

Etter å ha vurdert forskjellige tilbydere, falt valget på Adb Regnskap på grunn av tilgjengelighet, fleksibilitet og at de var løsningsorientert i forhold til våre spesielle behov.

Jan Christian Greter, Rent Gruppen AS

ADB Regnskap er strukturerte, tilgjengelige og løsningsorienterte. De har strukturert driften, slik at vi har spart godt over et halvt årsverk.

Bjørn Arvid Knutsen, Østlandsjord

Byttet til Tripletex har gjort hverdagen vår mye enklere. Nå gjør ADB Regnskap 97% av jobben. Jeg trenger bare å gå inn og kontrollere prosjektene og sende faktura.

Atle Emanuelsen, Bærum Håndverk

Stian i Adb fikk oss til å følge opp de enkelte avdelingene på en helt annen måte enn hva vi hadde gjort tidligere. 

Simen Mostue Eie, Høvik Hørsel

DSC02266

Slik fikk østlandsjord full kontroll på faktureringen

Les her hvordan Østlandets ledende leverandør av matjord fikk full kontroll over fakturering, innbetalinger og purringer.

IMG_1120

BÆRUM HÅNDVERK

Atle Emanuelsen i Bærum Håndverk har vært borti det meste av håndverksfagene, men økonomien ivaretas av ADB Regnskap i Tripletex. Les mer

fristed-arkitekter-1000x667px

FRISTED ARKITEKTER

Arkitektkontoret hadde mange bilag, som kvitteringer og reiseregninger, som de holdt på med manuelt. Dette var både risikabelt, tungvint og tidkrevende. Med Tripletex endret alt seg. Les mer

Handsome concentrated bearded waiter swiping credit card through the computer terminal in cafe-1

Din referanse her?

Vi har også kunder i andre bransjer, som butikker, frisører, konsulenter, selvstendig næringsdrivende, logistikkselskaper, organisasjoner og mange fler.