Hopp rett til hovedinnholdet
Kontakt oss
Kontakt oss

TRIPLETEX GJØR REGNSKAP ENKELT

Tripletex kan revolusjonere hverdagen for regnskap, faktura, lønn og reiseregning i mindre bedrifter.

 

Hva er det beste regnskapssystemet for små bedrifter?

Vi skal ikke utrope noen vinner, men komme med to påstander: Aldri før har det vært enklere for små og mellomstore bedrifter å ta i bruk det fremste av regnskapsteknologi. Og aldri før har de fått mer igjen når de tar spranget.

Dette er påstander som vi i ADB Regnskap i Asker mener det er enkelt å bevise, særlig når det er snakk om Tripletex. Det er fordi mindre bedrifter får en positiv aha-opplevelse som vi knapt har sett før blant kunder i vår bransje.

adb-regnskap-anbefaler-tripletex-regnskapssystem-2
 

5 ting kundene elsker med Tripletex

 

Vår dype erfaring med Tripletex, også på oppsett og integrasjoner, har gjort at vi er et av få byråer som er Tripletex anbefalt partner. I de siste seks årene har vi sett hvordan stadig flere av våre kunder får målbare gevinster ved å ta i bruk Tripletex for fakturering og regnskap. Her er fem ting som kundene elsker med Tripletex:

 1. Alltid oppdatert regnskap
 2. All fakturering skjer elektronisk, og du har alltid full oversikt over hvilke kunder som har betalt
 3. Inngående og utgående faktura bokføres raskt og enkelt i regnskapssystemet
 4. Mest funksjonalitet for pengene
 5. Jobb sammen med ADB Regnskap i ett og samme system, uten ekstra kostnad
 

Gjør regnskapet enkelt

Med Tripletex kan du gjøre faktura og regnskap enkelt, samtidig som du kan være sikker på at regnskapet blir ført riktig. Vi har kunder som blant annet er leger, arkitekter, konsulenter, butikker, håndverkere og entreprenører. Samtlige opplever at det er enkelt og tar veldig kort tid å komme i gang.

Satt på spissen er det omtrent like enkelt å bruke Tripletex som å bruke appene på smarttelefonen din. Behovet for opplæring er minimalt, fordi programvaren er oversiktlig og lett forståelig. Slik kan alle få fullt utbytte av mulighetene som finnes i et moderne regnskapssystem. Tripletex er intuitivt, med læringsvideoer, informasjon og webbaserte kurs og seminarer som gjør dette systemet til et meget godt verktøy.

 

Grunnleggende funksjoner

Hva er det du får i Tripletex? Her er noen av de grunnleggende funksjonene:

 • Dashboard og analyser som enkelt tilpasses hva som er viktige tall hos deg
 • Tilbud og ordre blir raskt til faktura og inntekter
 • Abonnementsfakturering
 • Næringsoppgave 1
 • Direkte integrasjon med Altinn, MVA-melding
 • Varelager og produkter
 • Automatisk bankavstemming
 • Fakturatolk som gjør det enkelt å bokføre riktig
 

Hvem passer Tripletex for?

Dette er et system som passer utmerket for små og mellomstore selskaper med 1-10 ansatte, men dere kan gjerne være større enn det. Tripletex er tilrettelagt for at kunden selv velger hvor mye hjelp hun eller han ønsker fra oss i ADB Regnskap i Asker. Uansett hvor mye du vil gjøre selv, blir det enkelt å være reelle samarbeidspartnere for den løpende driften hos dere.

Blant de gode tilbakemeldingene vi får fra kunder som velger Tripletex, er at de synes at det blir mye morsommere å drive butikk etterpå. Det er fordi «papirarbeidet» mer eller mindre forsvinner, og de kan fokusere på å gjøre det de både kan og liker best. Og når det er ferie og helg, kan de slappe av uten å tenke på at de skulle tatt et tak på kontoret.

hubspot-computer
 

LØNN, REISEREGNING, TIMEFØRING OG CRM - HVIS DU VIL

Tripletex er en såkalt modulbasert løsning, der du betaler for akkurat det din bedrift trenger. I tillegg til modulen for regnskap og fakturering, er det også moduler for lønn og reiseregning, prosjekt og timeføring og CRM (oversikt over hvert kundeforhold). Alle modulene spiller veldig godt på lag.

Lønnssystemet til Tripletex sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. I Tripletex velger du selv om du vil utbetale fast månedlig lønn, timelønn eller for eksempel basert på månedlig omsetning.

De ansatte fører reiseregninger og utlegg uansett hvor de er og bruker app på mobiltelefonen til å registrere bilagene. Med aktivert timeregistrering har ansatte også mulighet til å føre sine egne timer fra mobilen. Det aller beste er at regnskapet alltid er oppdatert og gir deg full oversikt over hva du skylder den ansatte.

Adb tre som prater

Modul for lønn og reiseregning: Hva er det?

Her er noe av funksjonaliteten i modulen for lønn og reiseregning:

 • Dashboard og analyser som enkelt tilpasses hva som er viktige tall hos deg
 • Lønnskjøring med støtte for fastlønn og timelønn
 • Intuitiv reiseregning/ansattutlegg-funksjonalitet
 • Direkte integrasjon mot Altinn for innhenting av skattekort og innsending av a-melding
Adb - ansatt - mer enn bare regnskap-1

Modul for lønn og reiseregning: Fordeler

Her er noen av fordelene du kan oppnå ved å benytte modulen for lønn og reiseregning:

 • Lønnsystemet er sømløst integrert med regnskapsløsningen i Tripletex
 • Reiseregninger/ansattutlegg blir automatisk med på lønnsutbetalingen
 • Kjør lønn til alle ansatte på en gang, når du selv måtte ønske
 • Direkte integrasjon mot Altinn for innhenting av skattekort og innsending av a-melding
 • Tripletex holder oversikt over skyldig skattetrekk og arbeidsgiveravgift i slutten av hver termin
 • Smart reiseregningsfunksjonalitet som automatisk beregner kilometer og bomringkostnader
 

ADB REGNSKAP + TRIPLETEX = SANT

Tripletex er det regnskapssystemet som vokser raskest hos ADB Regnskap, både ved at nye kunder strømmer til og at vi konverterer mange av de gamle over på denne plattformen. Vi har jobbet med Tripletex siden 2014, og systemet har i denne tiden hatt en fantastisk utvikling, som gjør at både kundene og vi sparer mer og mer tid.  Vi ser også hvor godt Tripletex integrerer med tilbud som vi tilbyr utover regnskap og lønn.

Trenger du likviditet raskere eller hjelp med inkasso? Tripletex integrerer bra med løsninger fra tredjeparter gjennom såkalt åpen API. Sammen med ADB Regnskap kan for eksempel du få på plass fakturasalg og inkassotjenester.

ADB Regnskap i Asker vil alltid foreta en behovsanalyse slik at vi får kvalitativt grunnlag for å anbefale nettopp det systemet vi mener er best for din bedrift. Dersom Tripletex ikke er det rette systemet for din bedrift, tilbyr vi også en rekke andre regnskapssystemer.