Hopp rett til hovedinnholdet
Kontakt oss
Kontakt oss

Fleksibel og nær.

Fremtidsrettet.

 

Hvem skulle trodd at 'digitalisering' kunne være selve forretningsideen for mer enn 50 år siden?

 

Men det var det faktisk. Som et særdeles nytenkende selskap ble Adb Regnskap stiftet allerede i 1972 som Asker Data Byrå AS, der visjonen var å føre regnskap enklere ved bruk av datamaskiner.

Visjonen om forenkling lever fortsatt. Selv om tilnærmet alle norske virksomheter gjør regnskapene digitalt i dag, er det det samme spørsmålet vi stiller i dag som for 50 år siden: Hvordan kan vi jobbe bedre med våre kunder ved hjelp av digitale løsninger?


I spørsmålet ligger også det andre nøkkelordet som vi lever og ånder for: Kundeservice. Våre kunder har alltid vært velkomne til våre kontorer i Asker sentrum, uansett størrelse. Det samme gjelder selvsagt vårt nye kontor i Sande. Nå som vi jobber papirløst har vi fått kunder over hele landet.  Men vi er ikke lengre enn en telefon, et online-møte eller en chat unna.

Datamaskin-1-1-980x646

 

“Digitaliseringen fortsetter. Tjenester du brukte tid på eller betalte for i går, gjøres av seg selv i morgen. Vi skal hjelpe kundene til å utnytte de digitale mulighetene som oppstår på økonomifeltet.”

Våre ansatte

Kjos, Anita-web

ANITA KJOS

DAGLIG LEDER & FAGANSVARLIG

Anita er statsautorisert regnskapsfører og har vært fagansvarlig i Adb Regnskap inntil hun i mars 2023 også overtok rollen som daglig leder. Hun har lang erfaring innen regnskap og økonomi, omfattende kunnskap om norsk regnskapslovgivning og erfaring med regnskapsførsel for selskaper i en rekke bransjer.

Hun har lang erfaring fra store selskaper, med områder som blant annet konsernregnskap, årsregnskap og lønn, og har tidligere erfaring blant annet som økonomisjef.

Som fagansvarlig har hun hatt ansvar for å veilede og støtte kolleger i sitt arbeid, og hun er en dyktig mentor for oss andre.

Karlsen, Stian-web-1

STIAN KARLSEN

FORRETNINGSUTVIKLER

Stian har over 10 års erfaring som gründer, med bakgrunn fra regnskapsførsel. Han har en særlig styrke i integrasjoner og rutiner, som han har benyttet til å utvikle ulike selskaper.

Med erfaring fra ulike bransjer har Stian en unik forståelse for ulike selskapsstrukturer og utfordringer innen etablering og konsolidering. Dette gjør Stian til en unik rådgiver innen optimalisering og effektivisering av økonomifunksjoner i mellomstore bedrifter.

Hedemark, Henriette-web

HENRIETTE L. HEDEMARK

LEDER, AVD.SANDE

Henriette er statsautorisert regnskapsfører, revisor av utdannelse og avdelingsleder for vårt nyåpnede avdelingskontor i Sande. Hun er i tillegg fagansvarlig for lønn.

Henriette har bred erfaring fra regnskapsførsel for en rekke bransjer, og kunnskap innenfor områder som regnskap, lønn og ledelse.

Til tross for sin bachelorgrad innen revisjon har Henriette valgt å satse på regnskapsførsel, fordi det gir en større nærhet til kundene. Henriette er i tillegg sertifisert rådgiver innen lønn og HR av Regnskap Norge, regnskapsbransjens bransjeorganisasjon.

Karlsen, May Elisabeth-web

MAY E. KARLSEN

Controller

Statsautorisert regnskapsfører. 50 års erfaring med både store og små kunder innen en rekke bransjer. Bred og analytisk forståelse av regnskap m.m. Fagekspert på skattemelding og årsregnskap.

May var daglig leder i Adb siden oppstarten i 1972 og helt frem til 1. mars 2023.

Katarzyna, Koladziejczak-web

KATARZYNA KOLADZIEJCZAK

REGNSKAPSFØRER

Katarzyna har en bred bakgrunn innen økonomi og regnskap, med både en Master i økonomi med fokus på finans, bank og forsikring og 4 års praktisk erfaring innen regnskapsførsel.

Hun har en solid forståelse for økonomiske teorier og praksis, samt 'hands on' erfaring med å utføre regnskapsrelaterte oppgaver. Hennes interesse og dedikasjon til regnskapsfaget har gjort at hun er på god vei mot sitt mål om å bli statsautorisert regnskapsfører.

Nam, Nguyen-web

NAM NGUYEN

REGNSKAPSFØRER

Nam har økonomifaglig tyngde med en bachelorgrad i økonomi og finans. Hun har en dyptgående forståelse for regnskapsprinsipper og regnskapsstandarder.

Nam er nøyaktig og systematisk og med en sterk evne til å analysere og tolke økonomiske data, og hun er en populær støttespiller for våre kunder. Med sin utdannelse og erfaring er Nam godt rustet til å utføre regnskapsførsel på en effektiv og pålitelig måte.

Petter Halvorsen Myhre

Statsautorisert regnskapsfører

Petter starter sin reise i Adb 02.04.2024.

Monika Jansen Strand

Statsautorisert regnskapsfører

Monika starter sin reise i Adb 02.05.2024.

Vil du bli en av oss?

Vi er på utkikk etter flere medarbeidere. Besøk vår karriereside for å se utlyste stillinger, hvem vi ser etter og hvordan du tar tar kontakt med oss.

Adb - ansatt - mer enn bare regnskap-1
ADB-ansatte-2
ADB logo kopp-1