Hopp rett til hovedinnholdet
Kontakt oss
Kontakt oss

2 min read

Hvor vanskelig er det å bytte regnskapssystem?

Hvor vanskelig er det å bytte regnskapssystem?

Det er ikke vanskelig å bytte regnskapssystem. Noen enkle faktorer avgjør hvor mye styr det er å bytte regnskapssystem til et som gir deg enklere prosesser, mindre arbeid og bedre oversikt.

Vi har hjulpet et tresifret antall kunder over på Tripletex, og vi kan hjelpe deg også! 
 

Du kan bytte regnskapssystem hele året

Selv om du kan bytte regnskapssystem når som helst gjennom året, er det gjerne enda litt enklere å gjøre det ved årsskiftet.

Her på bloggen har vi tidligere listet opp 10 grunner til at vi anbefaler Tripletex, men du lurer kanskje på om det er vanskelig å bytte?

Så lenge du har eksportmuligheter i systemet, har Tripletex gode importmuligheter.

Eksportmuligheter

Det kommer i hovedsak an på hvilket system du bruker allerede. Sitter du i Visma Business, Visma eaccounting, PowerOffice Go eller 24Sevenoffice er saken svært enkel. Disse systemene har gjort det enkelt å hente ut den nødvendige informasjonen – saldobalansen og registrene på kunder og leverandører.

For litt mer gammeldagse systemer kan det hele være litt mer innfløkt, men så lenge du har eksportmuligheter i systemet, har Tripletex gode importmuligheter. Faktisk kan jeg nesten gå så langt som til å si at bare vi kan få det i en Excel-fil, skal vi også få det over i Tripletex.

Som jeg tidligere har skrevet, er Tripletex et system som passer like godt for både små og litt større bedrifter. Som et ekte skybasert system, har det en lang rekke viktige fordeler; du kommer raskt opp og gå, har tilgang fra hvor som helst, og løsningen krever null vedlikeholds- og infrastrukturarbeid – du er alltid oppdatert med siste versjon.

ADB Regnskap har fått 50 nye kunder på Tripletex gjennom 2019. Nå som det nærmer seg jul, ønsker vi å feire dette med å gi våre neste 50 Tripletex-kunder 50 prosent rabatt på etableringskostnadene!

50 + 50 = 50%

Har du det riktige systemet og god orden i sysakene, kan vi i heldige tilfeller være oppe og gå på Tripletex på 20 minutter. Trenger du derimot hjelp fra regnskapsfører for å få noe eksportert, kommer det kanskje til å koste litt.

Hvis du er bekymret for den kostnaden, har jeg en god nyhet til deg: ADB Regnskap har fått 50 nye kunder på Tripletex gjennom 2019. Nå som det nærmer seg jul, ønsker vi å feire dette med å gi våre neste 50 Tripletex-kunder 50 prosent rabatt på etableringskostnadene!

 

Interessert?

Slå på tråden for et møte. Sammen kan vi, gratis og uforpliktende, gå gjennom hva som skal til for at byttet kan bli en realitet, og samtidig se på hvilke andre gevinster det kan gi for nettopp din virksomhet.

Ring gjerne Stian Karlsen på tlf 91 24 33 69 i dag for en uformell prat eller for å avtale et møte.