Tripletex fungerer godt både på på, iPad og mobiltelefon.
Visma eAccounting er Norges mest populære regnskapssystem.
Velg hvor mye du vil gjøre selv

Hvor mye mye av regnskapet ønsker du å gjøre selv? Visma eAccounting er populært ikke minst fordi det gir sluttkundene store muligheter til selv å besvare spørsmålet.

Det finnes mange svar på disse spørsmålene, og Visma eAccounting er et regnskapsprogram som gjør det enkelt for både oss og kunden å finne fram til en samarbeidsform som er optimal.

Mange av kundene som vi i ADB Regnskap har i Asker, Bærum, Røyken, Hurum og Lier bruker Visma eAccounting. Og vi tilpasser tilbudet vårt til hver enkelt bedrift.

Stor grad av automatisering


Systemet er mest populært blant mindre bedrifter, men er også funksjonsrikt nok til at det kan brukes til å føre komplekse regnskap. Systemet har stor grad av automatiseringer og integrasjoner mellom arbeidsoppgavene og offentlige aktører, samt banker. Du får også muligheten for å sette opp automatiserte bokføringsforslag, sende a-melding og mva-oppgaver direkte til Altinn.

 

Visma eAccounting har utviklet seg raskt de siste årene og har vært et av satsningsområdene til Visma. Vi i ADB Regnskap har mange års erfaring med Visma eAccounting. Det er et regnskapssystem som kan passe for veldig mange små og mellomstore bedrifter, inkludert enkeltmannsforetak.

Her er sju fordeler som vi og våre kunder opplever når regnskapet føres i Visma eAccounting:


1. Du gjør så mye du kan og vil selv

Gjør det du føler deg trygg på og la en regnskapsfører gjøre resten. Mye er tilrettelagt i dette systemet for mindre selskaper som ønsker å gjøre mest mulig selv og ha en regnskapsfører til å foreta nødvendige lovpålagte kontroller.

2. Enkelt samarbeid med regnskapsfører

Ved behov er det enkelt å få hjelp av en regnskapsfører. Samarbeid sømløst over nett: Med en skybasert plattform ser dere samme skjermbilde.

3. Automatiserer oppgavene for deg, du kontrollerer

Visma eAccounting er laget for å forenkle dine oppgaver. Med smarte funksjoner som kvitteringstolk, bankintegrasjon og elektronisk fakturering sparer du masse tid. Som Visma selv sier: «Programmet fører, du kontrollerer.»

Tripletex fungerer godt både på på, iPad og mobiltelefon.

4. Enkelt å utvide og koble til andre systemer

Koble programmet til de løsningene du allerede bruker. Visma eAccounting kan kobles til hundrevis av andre smarte løsninger tilpasset akkurat din bedrift og dine behov. Nettbutikk, betaling, timeføring og mye mer.

Mange store integrasjoner mot tredjepartsleverandører som gjøre at systemet følger utviklingen og muliggjør en smartere måte å jobbe på for deg som sluttbruker.

5. Ingen installasjon eller oppdatering

Et skybasert regnskapsprogram krever ingen lokal installasjon på bedriftens servere eller PCer. Systemet er alltid oppdatert og tilgjengelig, fra alle enhetene dine, uten noe ekstra oppsett.

6. Super support, helt gratis

Visma er her for deg på chat, telefon, e-post og i deres eget brukerforum. Der får du hjelp når du trenger det, uten at det koster.

7. Enkel og robust IT-sikkerhet

Automatisk backup: Regnskapet ditt sikkerhetskopieres automatisk og oppbevares sikkert. Visma stiller høye krav til datasikkerhet.

Valg av riktig regnskapssystem er avgjørende for effektiviteten til din økonomifunksjon, og det har direkte innvirkning på kostnader og ressurser for din bedrift. I ADB Regnskap foretar vi alltid en behovsanalyse, slik at vi får et solid kvalitativt grunnlag for å anbefale det systemet som er riktig for din bedrift.

 

Dersom Visma eAccounting ikke er det optimale systemet for din bedrift, tilbyr vi andre systemer som Tripletex, PowerOffice Go og Visma Business som våre hovedsystemer.

Karlsen, Stian-web
La oss hjelpe deg å velge riktig system

Ring gjerne Stian Karlsen på tlf 91 24 33 69 i dag for en uformell prat og for å avtale et møte.

Vi gleder oss til å høre fra deg!