Tripletex fungerer godt både på på, iPad og mobiltelefon.
PowerOffice Go har et enkelt og forståelig kontrollpanel.
PowerOffice Go er løsningen

PowerOffice Go er løsningen for deg som anser viktigheten av å ha kontroll på timeregnskap for ansatte, reiseregninger og automatikk i prosjektoppfølgingen. PowerOffice Go er i konstant utvikling og gir deg som gründer muligheter for å utvikle deg raskt uten å bekymre deg for tidkrevende oppgaver mot regnskap.

Riktig regnskapssystem


Høyt fokus på timeregistrering og prosjektstyring med enkel administrasjon? Da er Poweroffice Go et system for deg. Poweroffice Go har videreutviklet sin kompetanse på timeregistrering og kvalitetssikring og laget et fullverdig og meget godt regnskapssystem for folk på farten.

I ADB Regnskap er vi meget imponert over fleksibiliteten og den overordnede oversikten systemet gir deg som sluttbruker. Tidsriktig regnskap, hvor som helst og når som helst med interaktiv oversikt på hvilken som helst plattform du måtte foretrekke å bruke. Alt foregår i skyen.

Valget av riktig regnskapssystem være avgjørende for effektiviteten rundt økonomifunksjonen som har direkte innvirkning på kostnader og ressurser for din bedrift. ADB Regnskap AS vil alltid foreta en behovsanalyse slik at vi får kvalitativt grunnlag for å anbefale nettopp det systemet for din bedrift.

Under kan du lese mer om hva du og bedriften får når dere velger PowerOffice Go, og vi tar gjerne en nærmere prat med hva som passer best for dere. Er ikke Poweroffice Go det rette systemet for din bedrift, tilbyr vi andre systemer som Visma eaccounting, Tripletex og Visma Business som våre hovedsystemer.

Dette er PowerOffice Go


PowerOffice Go er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Dette gir deg som kunde noen veldig attraktive fordeler som du vil oppdage raskt, uansett hvilken bransje du er i eller hvor digital du føler deg.

Her kan du lese mer om dashboardet, regnskapet, rapportering, tilbud, ordre, faktura, timeregistrering, lønn.

Selskapet bak PowerOffice Go

PowerOffice Go er utviklet av PowerOffice AS. Selskapet ble etablert i 1998. Siden den gang har de levert brukervennlige økonomisystemer for små og mellomstore bedrifter.

Selskapet holder til i Bodø, har 45 medarbeidere, og eies av ansatte. Selskapet legger vekt på å utvikle løsninger som hjelper bedriftene til bedre økonomi.

Løsningene kjennetegnes av stor grad av digitalt muliggjort automatisering og brukervennlige løsninger.

Dashboard: Her får du full oversikt på 1-2-3. Der tar du pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender. Du kan tilpasse dashboardet med lett forståelig grafikk, slik at det viser viktig informasjon på en lett forståelig måte.

Rapportering: Hold oversikt med en rekke rapporter, som saldobalanse, omsetningsoppgave og resultat. Rapportene er interaktive og kan spores ned til transaksjoner, avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.

 • Enkle og intuitive rapporter skaper forståelse
 • Interaktive rapporter med data helt ned til bilagsnivå
 • Alle rapporter er oppdatert i sanntid

Timeregistrering: Timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time!

 • Enkelt oppsett av kunder og prosjekter
 • Rask timeføring for de ansatte, også fra mobil
 • Godkjente timer kan faktureres kunden direkte

Lønn: Med PowerOffice Go har du alltid enkel tilgang til lønnssystemet ditt. Ajourhold av ansatte og lønnsutbetalinger går raskt og enkelt. Og du kan chatte med oss i ADB Regnskap inne i løsningen.

 • Enkelt å legge inn og ajourholde ansatte
 • Utbetaling og postering av lønn, samt innsending av A-melding skjer automatisk ved godkjenning av lønn
 • Sømløst integrert med Timeregisterering og Reiseregning

Regnskapet: Med PowerOffice Go får du full oversikt. Betalinger gjøres direkte fra PowerOffice Go uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.

 • Elektronisk bilagsmottak med automatisk fakturatolkning
 • Papirløs bilagsflyt med godkjenning og betaling av fakturaer
 • Automatisk kontering av bilag basert på maskinlæring

Tilbud, ordre og faktura: Fakturering i Go gjøres raskt, enkelt og effektivt. Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet.

 • Send tilbud, ordre og faktura via pdf, EHF, eller eFaktura.
 • Full kontroll over utseende på faktura og purringer
 • Enkelt og intuitiv fakturering av abonnement

Reiseregning: Start registreringen av reisen idet du går ut av døra hjemme og registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen mens du er underveis.

 • Automatiske oppdateringer av regelverk, satser og valutakurser
 • Reiser etter regning kan utbetales og kostnadsføres umiddelbart
 • Sømløst integrert med Go Lønn eller filintegrasjon med H&L Lønn

10 ting som kundene (og vi som regnskapsfører) liker med PowerOffice Go


1. Perfekt for samarbeid mellom kunde og regnskapsfører

PowerOffice Go er en såkalt skytjeneste, som betyr at regnskapet føres og lagres på nett – uten en lokal programvare som installeres på kunden eller regnskapsførerens maskin.

Det innebærer at kunde og regnskapsfører kan sitte «inne i regnskapet» samtidig uten å være på samme plass. På den måten legger PowerOffice Go til rette for at vi i ADB Regnskap og dere som kunde enklere kan samarbeide.

2. Vi kommer raskt i gang – og det er enkelt

Sammenlignet med de fleste andre regnskapsprogrammer er PowerOffice Go lite ressurskrevende for oss som byrå å sette opp en ny kunde. Når vi sparer tid, sparer kunden penger.

3. Utrolig enkelt for kunden å bruke

PowerOffice Go er neste generasjons brukervennlighet for dere som kunder. Det fungerer veldig bra enten du er på PC, nettbrett eller mobiltelefon. Rett og slett et regnskapssystem som gjør det enkelt for deg å være på farta ute hos kunder – eller håndtere småting når du har fri. Du kan for eksempel ta bilde av kvitteringer og reiseregninger og sender inn i appen.

4. Et mer oppdatert regnskap og direkte link til banken

Dersom regnskapet skal ha verdi for dere – og ikke bare være en MÅ-ting – er det avgjørende at det har oppdaterte tall. Med PowerOffice Go er regnskapet så godt som alltid oppdatert med de siste tallene, og med direkte link til banken får dere betalt i riktig tid.

5. Verken dere eller vi må stresse med oppdateringer

Når regnskapsprogrammet ikke ligger på verken ADB Regnskap eller kundens datamaskiner, men i skyen, er det PowerOffice som oppdaterer programvaren direkte – på samme måte som med appene du har på mobiltelefonen.

6. En løsning som faktisk kan gjøre dere litt smartere

Drømmer dere om at fakturering, betaling, bokføring, rapportering, oversikt og kontroll skal bli så bra og effektivt som teknologien tillater? Ingenting går av seg selv, men PowerOffice Go har gjort det enkelt å ta noen digitale skritt som både er store og som overrasker de fleste kundene. EHF og eFaktura? PowerOffice Go er svaret!

7. De har faktisk god kundeservice

Menneskene hos PowerOffice i Bodø er både tilgjengelige, hyggelige og flinke. Både vi som regnskapsførere og dere som kunde kan kontakte dem og få rask og riktig hjelp. Hør for eksempel på dette: De gjennomfører avstemninger blant brukerne om hvilke forbedringer som er mest ønsket – og så gjennomfører de dem etterpå.

8. Kun gode referanser

Vi i ADB Regnskap snakker med mange i bedrifter og mange i egen bransje. Vi har fortsatt til gode å høre noen baksnakke PowerOffice Go. Folk er rett og slett veldig fornøyd!

9. Snakker godt med andre systemer

Har dere behov for at regnskapet kobles sammen med andre systemer dere bruker? API’et i PowerOffice Go gjør at man på en svært enkel måte kobler sammen andre systemer.

10. Det er enkelt å eie lisensen

En del regnskapsprogrammer kan ha en lite oversiktlig prisstruktur med mange tillegg – både i pris og software. PowerOffice Go er enklere: Det er èn applikasjon og en enkel prismodell.

Karlsen, Stian-web
Nysgjerrig på poweroffice go?

Ring gjerne Stian Karlsen på tlf 91 24 33 69 i dag for en uformell prat og for å avtale et møte.

Vi gleder oss til å høre fra deg!